23 %

RABATT

Hymond Mosaik Flysch Gris 30X30

48,00 37,00st

  • Frostsäker
  • Utomhus
  • Inomhus
  • Rak Kant
  • Tål Golvvärme
  • Golv
  • Vägg
  • Tjocklek 10

Hymond Mosaik Flysch Gris är en matt, grå, marmorerad mosaik av granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives.

Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och olika polering är denna serie oändlig.

Hymond Mosaik Flysch Grafito är en matt, grå, mosaik med naturliga marmoreringar. Varje mosaik mäter 49×49 mm och är 5 mm tjock och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm. Hymond Mosaik Flysch Gris går att använda både till väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till alla områden som till exempel offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus då den är frosttålig.

Beställningsvara: Levereras normalt inom 10-15 vardagar.

SKU: Hymond Mosaik Flysch Gris 30X30 Category: Tags: , ,

Description

Hymond Mosaik Flysch Gris är en matt, grå, marmorerad mosaik av granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives. Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och olika polering är denna serie oändlig. Hymond Mosaik Flysch Grafito är en matt grå mosaik med naturliga marmoreringar. Varje mosaik mäter 49×49 mm och är 5 mm tjock och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm. Hymond Mosaik Flysch Gris går att använda både till väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till alla områden som till exempel offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus då den är frosttålig.

Additional information

Weight22 kg
farg

storlek

yta

tjocklek

frostsaker

lampar-sig-till

anvandningsomrade

antal-per-forpackning

kant

tal-golvvarme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hymond Mosaik Flysch Gris 30X30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *