21 %

RABATT

Mosaik D Irene Gold 30X30

613,00 490,00

0.81 m² Per unit €397 Unit cost Antal per förpackning 9
Area needed m²Waste countTotal AreaTotal Price
  • Inomhus
  • Rund Kant
  • Vägg
  • Tjocklek 10

Mosaik D Irene Gold är en vacker, detaljerad mosaik från spanska Peronda.

Varje mosaik är ett litet konstverk och ger garanterat ett exklusivt och arbetat intryck. Alla små detaljer och den fina finishen ger en levande och vacker yta.Varje mosaik mäter 30×30 mm och sitter monterade på ett PVC-nät. Varje ark mäter 300×300 mm. Används till väggar inomhus, fungerar också i duschområdet.

Kvalitet, elegans och en lyxig känsla är de beskrivande ord som används om Perondas Atelier-serie. Denna serie med sten-effekt har en fint arbetad design full av subtila nyanser, berikade med guld eller silver. Resultatet är en kollektion med unik personlighet som passar alla väggar.

Beställningsvara: Levereras normalt inom 10-15 vardagar.

Description

Mosaik D Irene Gold är en vacker, detaljerad mosaik från spanska Peronda. Varje mosaik är ett litet konstverk och ger garanterat ett exklusivt och arbetat intryck. Alla små detaljer och den fina finishen ger en levande och vacker yta.Varje mosaik mäter 30×30 mm och sitter monterade på ett PVC-nät. Varje ark mäter 300×300 mm. Används till väggar inomhus, fungerar också i duschområdet. Kvalitet, elegans och en lyxig känsla är de beskrivande ord som används om Perondas Atelier-serie. Denna serie med sten-effekt har en fint arbetad design full av subtila nyanser, berikade med guld eller silver. Resultatet är en kollektion med unik personlighet som passar alla väggar.

Additional information

Weight22 kg
Dimensions300 × 300 cm
farg

storlek

antal-per-forpackning

anvandningsomrade

lampar-sig-till

tjocklek

frostsaker

kant

tal-golvvarme

yta

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mosaik D Irene Gold 30X30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *