38 %

RABATT

Mosaik D Sea 27,5X29,2

54,00 34,00st

  • Inomhus
  • Rund Kant
  • Tål Golvvärme
  • Golv
  • Vägg
  • Tjocklek 8

Mosaik D Sea är en vacker detaljerad Kristallmosaik från spanska Peronda.

Varje mosaik är ett litet konstverk och ger ett garanterat snyggt och exklusivt intryck. Alla små detaljer och den fina finishen ger en levande och vacker yta.Varje mosaik mäter 25×25 mm och är 7 mm tjock och sitter monterade på ett PVC-nät som mäter 275×292 mm. Används till väggar och golv inomhus, fungerar också i duschområdet.

Kvalitet, elegans och en lyxig känsla är de beskrivande ord som används om Perondas Brilliant serie. Denna mosaik har ett fint design full av blå färg nyanser berikade med glitter.

Denna Mosaik finns också i en grå färg som heter Mosaik D Sky.

OBS!! Säljes Styckpris!

Beställningsvara: Levereras normalt inom 10-15 vardagar.

Description

Mosaik D Sea är en vackert detaljerad Kristallmosaik från spanska Peronda. Varje mosaik är ett litet konstverk och ger ett garanterat snyggt och exklusivt intryck. Alla små detaljer och den fina finishen ger en levande och vacker yta.Varje mosaik mäter 25×25 mm och är 7 mm tjock och sitter monterade på ett PVC-nät som mäter 275×292 mm. Används till väggar och golv inomhus, fungerar också i duschområdet. Kvalitet, elegans och en lyxig känsla är de beskrivande ord som används om Perondas Brilliant serie. Denna mosaik har ett fint design full av blå färg nyanser berikade med glitter. Denna Mosaik finns också i en grå färg som heter Mosaik D Sky. OBS!! Säljes Styckpris!

Additional information

Weight25 kg
yta

storlek

lampar-sig-till

farg

anvandningsomrade

antal-per-forpackning

tjocklek

frostsaker

kant

tal-golvvarme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mosaik D Sea 27,5X29,2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *