33 %

RABATT

Mosaik D Shamian-A

(1 customer review)

541,00

0.27 m² Per unit €146 Unit cost Antal per förpackning 9
Area needed m²Waste countTotal AreaTotal Price
  • Inomhus
  • Rund Kant
  • Vägg
  • Tjocklek 25

Mosaik D Shamian-A är en handgjord, glaserad mosaik i blå och gröna toner från spanska Peronda.

Tredimensionell struktur och nyanserad yta som bidrar till en spännande och levande miljö. En välgjord och exklusiv mosaik med levande känsla. Mosaikbitarna är monterade på ett PVC-nät med storleken 100×300 mm. Passar i alla hemmets rum, även i dusch och runt badkar. Används till väggar inomhus.

Produkterna i Argila Shamian-kollektionen kombinerar volym med andra element monterade på nät. Den slående glaseringen ger en avancerad, handgjord stil. Färgerna i kollektionen är nyanserade och ger en gradering från en ljusare nyans till en mörkare.

Beställningsvara: Levereras normalt inom 10-15 vardagar.

Description

Mosaik D Shamian-A är en handgjord, glaserad mosaik i blå och gröna toner från spanska Peronda. Tredimensionell struktur och nyanserad yta som bidrar till en spännande och levande miljö. En välgjord och exklusiv mosaik med levande känsla. Mosaikbitarna är monterade på ett PVC-nät med storleken 100×300 mm. Passar i alla hemmets rum, även i dusch och runt badkar. Används till väggar inomhus. Produkterna i Argila Shamian-kollektionen kombinerar volym med andra element monterade på nät. Den slående glaseringen ger en avancerad, handgjord stil. Färgerna i kollektionen är nyanserade och ger en gradering från en ljusare nyans till en mörkare.

Additional information

Weight20 kg
yta

storlek

lampar-sig-till

farg

anvandningsomrade

antal-per-forpackning

kant

tjocklek

frostsaker

tal-golvvarme

1 review for Mosaik D Shamian-A

  1. deniz

    awesome !

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *