33 %

RABATT

Mosaik D Shamian-B

799,00 541,00

0.27 m² Per unit €146 Unit cost Antal per förpackning 9
Area needed m²Waste countTotal AreaTotal Price
  • Inomhus
  • Rund Kant
  • Vägg
  • Tjocklek 25

Mosaik D Shamian-B är en handgjord, glaserad mosaik i beige toner från spanska Peronda.

Tredimensionell struktur och nyanserad yta som bidrar till en varm och levande miljö. En välgjord och exklusiv mosaik med levande känsla. Mosaikbitarna är monterade på ett PVC-nät med storleken 100×300 mm. Passar i alla hemmets rum, även i dusch och runt badkar. Används till väggar inomhus.

Produkterna i Argila Shamian-kollektionen kombinerar volym med andra element, monterade på nät. Den slående glaseringen ger en avancerad, handgjord stil. Färgerna i kollektionen är nyanserade och ger en gradering från en ljusare nyans till en mörkare.

Beställningsvara: Levereras normalt inom 10-15 vardagar.

Description

Mosaik D Shamian-B är en handgjord, glaserad mosaik i beige toner från spanska Peronda. Tredimensionell struktur och nyanserad yta som bidrar till en varm och levande miljö. En välgjord och exklusiv mosaik med levande känsla. Mosaikbitarna är monterade på ett PVC-nät med storleken 100×300 mm. Passar i alla hemmets rum, även i dusch och runt badkar. Används till väggar inomhus. Produkterna i Argila Shamian-kollektionen kombinerar volym med andra element, monterade på nät. Den slående glaseringen ger en avancerad, handgjord stil. Färgerna i kollektionen är nyanserade och ger en gradering från en ljusare nyans till en mörkare.

Additional information

Weight6 kg
yta

storlek

lampar-sig-till

farg

anvandningsomrade

kant

frostsaker

tjocklek

antal-per-forpackning

tal-golvvarme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mosaik D Shamian-B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *