20 %

RABATT

Mosaik Flysch Gris 30X30

55,00 44,00st

  • Frostsäker
  • Utomhus
  • Inomhus
  • Rak Kant
  • Tål Golvvärme
  • Golv
  • Vägg
  • Tjocklek 10

Mosaik Flysch Gris är en matt, grå marmorerad mosaik av granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives.

Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och olika polering är denna serie oändlig.

Mosaik Flysch Gris är en matt, grå mosaik med naturliga marmoreringar. Varje mosaik mäter 15×15 mm och är 10 mm tjock och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm. Mosaik Flysch Gris går att använda både till väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till alla områden som t.ex. offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus då den är frostsäker.

Beställningsvara: Levereras normal inom 10-15 vardagar.

SKU: Mosaik Flysch Gris 30X30 Category: Tags: , ,

Description

Mosaik Flysch Gris är en matt, grå marmorerad mosaik av granitkeramik av hög kvalitet från spanska Vives. Denna serie är från Atlas-kollektionen som är en resa genom estetik från hela världen. Flysch är en samling av olika stentyper från olika delar av jorden. Denna serie togs fram för de mest kreativa och krävande kunderna. Med de många olika stenslagen och olika polering är denna serie oändlig. Mosaik Flysch Gris är en matt, grå mosaik med naturliga marmoreringar. Varje mosaik mäter 15×15 mm och är 10 mm tjock och sitter på ett PVC-nät som mäter 300×300 mm. Mosaik Flysch Gris går att använda både till väggar och golv och storleken gör att den passar utmärkt till alla områden som t.ex. offentliga miljöer. Men den fungerar lika bra i badrum eller kök. Kan även användas utomhus då den är frostsäker.

Additional information

Weight22 kg
farg

storlek

yta

tjocklek

tal-golvvarme

kant

frostsaker

lampar-sig-till

anvandningsomrade

antal-per-forpackning

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mosaik Flysch Gris 30X30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *